![]() |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Дівчата, всім привіт! 💕 Хочу поділитися своїм досвідом — нещодавно зверталася до клініки Valenti у Харкові і хочу чесно розповісти, як усе пройшло.
Спочатку трохи хвилювалася, бо завжди складно знайти клініку, якій можна довіряти. Але вже з перших хвилин зрозуміла — це саме те місце. Записалася на консультацію, прийняли вчасно, без жодних затримок і черг. Лікар виявився дуже уважним — детально розпитав про мої скарги, пояснив кожен етап обстеження зрозумілою мовою, без зайвої медичної термінології. Жодного тиску чи нав'язування додаткових процедур, як це, на жаль, часто буває в інших місцях. Все чесно і по суті — тільки те, що дійсно потрібно. Окремо хочу відзначити атмосферу в клініці: чисто, затишно, сучасне обладнання. Персонал ввічливий і привітний, весь час підтримували, відповідали на всі мої питання. Навіть медсестри були дуже дбайливі під час процедур. Ціни, до речі, адекватні — відповідають якості послуг, без прихованих доплат чи сюрпризів у рахунку. Загалом залишилась щиро задоволена результатом і сервісом. Тепер сміливо рекомендую клініку Valenti: https://valenticlinic.com своїм подругам і знайомим у Харкові — це дійсно надійне місце, де про тебе піклуються 💙 |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|