Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Увлечения, спорт, культурная жизнь, дом и семья > Дом и семья, здоровье

Дом и семья, здоровье Семья, дети, мой дом, здоровье...

Ответ

Опции темы
Старый 30.07.2026, 09:02   #1
mziiya
Местный

По умолчанию клініка Valenti

Дівчата, всім привіт! 💕 Хочу поділитися своїм досвідом — нещодавно зверталася до клініки Valenti у Харкові і хочу чесно розповісти, як усе пройшло.

Спочатку трохи хвилювалася, бо завжди складно знайти клініку, якій можна довіряти. Але вже з перших хвилин зрозуміла — це саме те місце. Записалася на консультацію, прийняли вчасно, без жодних затримок і черг.

Лікар виявився дуже уважним — детально розпитав про мої скарги, пояснив кожен етап обстеження зрозумілою мовою, без зайвої медичної термінології. Жодного тиску чи нав'язування додаткових процедур, як це, на жаль, часто буває в інших місцях. Все чесно і по суті — тільки те, що дійсно потрібно.

Окремо хочу відзначити атмосферу в клініці: чисто, затишно, сучасне обладнання. Персонал ввічливий і привітний, весь час підтримували, відповідали на всі мої питання. Навіть медсестри були дуже дбайливі під час процедур.

Ціни, до речі, адекватні — відповідають якості послуг, без прихованих доплат чи сюрпризів у рахунку.

Загалом залишилась щиро задоволена результатом і сервісом. Тепер сміливо рекомендую клініку Valenti: https://valenticlinic.com своїм подругам і знайомим у Харкові — це дійсно надійне місце, де про тебе піклуються 💙
mziiya вне форума   Ответить с цитированием
Ответ