Доброго дня! Мені для оформлення важливої спадщини у нотаріуса терміново знадобився повторний документ, що офіційно підтверджує моє народження та родинні зв'язки. Я довго шукала в мережі інтернет достовірну інформацію про те, як отримати його легально, з усім пакетом документів та максимально швидко, не витрачаючи цілі тижні на очікування в чергах під кабінетами.
Сусіди по дачі порадили звернутися до перевірених приватних юристів, які мають законний доступ до єдиних державних реєстрів і допомагають громадянам. Так я потрапила на сайт відомої компанії ЮСТ Груп, яка вже багато років професійно та успішно займається саме цими делікатними питаннями.
Там я змогла легко, всього в кілька кліків оформити офіційне замовлення на
дублікат свідоцтва про народження за дуже вигідною та цілком прозорою ціною без прихованих платежів. Співробітники компанії виконали свою роботу просто бездоганно, отриманий документ є повністю офіційним, виданий державним органом і ідеально підходить для будь-яких юридичних інстанцій. Я дуже задоволена високою якістю обслуговування та уважним, чуйним ставленням до найдрібніших деталей з боку менеджерів, буду обов'язково звертатися сюди знову у разі потреби.