![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Пользователь
|
Vreau sa iau o masina din Coreea de Sud, dar am mari dubii legate de kilometraj. Am auzit ca acolo e ilegal sa dai kilometrii inapoi si se pedepseste aspru cu inchisoarea, dar totusi mi-e frica sa nu cumpar ceva mascat. Cum pot sa verific singur istoricul real al masinii inainte de a trimite banii? Exista baze de date oficiale unde pot introduce codul VIN din Moldova?
Последний раз редактировалось KoPyLoV; 24.06.2026 в 18:31. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Пользователь
|
Sistemul lor e destul de strict, au o platformă oficială numită Car365 sau sistemul istoric de la Ministerul Transporturilor din Coreea. Acolo vezi absolut tot, de la revizii tehnice, intrari in service, pana la numarul exact de kilometri inregistrati la fiecare inspectie periodica. Daca proprietarul sau dealerul refuza sa iti dea raportul complet din acest sistem, mai bine cauti alta varianta.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Пользователь
|
Pe langa rapoartele oficiale, cel mai important pas este inspectia fizica la fata locului in Coreea. Companiile serioase au inspectori acolo care merg cu testerul, verifica uzura la volan, pedale, tapiterie si folosesc scannere speciale pentru a citi kilometrajul direct din blocurile electronice ale motorului si cutiei de viteze, nu doar din bord. In plus, poti cere poze din porturile coreene din momentul incarcarii pe vapor, ca sa compari cifrele de pe odometru.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Пользователь
|
Цитата:
|