![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Вітаю! Збираємось оновити подвір'я біля будинку і шукаємо надійних виконавців. Чи хтось працював з відомими майстрами з нашого міста? Дуже важливо, щоб результат відповідав обіцянкам, а матеріали були якісними. Якщо маєте досвід, розкажіть, чи варто витрачати кошти на їхні послуги і чи залишилися ви задоволені фінальним результатом? Буду вдячна за відверті коментарі, бо не хочеться розчаруватися в результаті після витрачених грошей та часу.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Ми минулого літа співпрацювали з ландшафтною компанією Green Garth https://www.greengarth.com.ua/. Все, що було в проекті, вони реалізували точно в строк і з використанням якісних матеріалів. Рослини підібрані професійно, жодна не загинула, все росте і квітне. Це було приємно мати справу з такою командою, вони все пояснюють і допомагають з порадами. Це дійсно вартісна інвестиція в красу та комфорт вашого подвір'я, тому сміливо рекомендую їх як перевірених фахівців, що дбають про якість.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|