![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Добрий день! Я чоловік, планую поїздку за кордон на авто і зараз шукаю, де краще оформити зелену карту. Варіантів купа — банки, страхові, онлайн-сервіси, і кожен каже, що він найзручніший. Хотів би спитати у тих, хто вже оформлював: де ви брали і чи були якісь підводні камені? Чи є різниця, де купувати, чи головне щоб поліс був дійсний? Не хочеться потрапити в ситуацію, коли щось не спрацює на кордоні. Буду вдячний за поради з власного досвіду
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Перед поїздкою за кордон я довго шукав, де купити зелену карту на авто https://ingo.ua/services/avtostrahuvannya/zelena-kartka щоб не витрачати зайвий час і бути впевненим у правильному оформленні. У страховій компанії «ІНГО» все виявилося максимально просто і зрозуміло. Оформлення зайняло буквально кілька хвилин, а документи я отримав одразу в електронному вигляді. Дуже зручно, що компанія має великий досвід і працює вже 30 років, тому я не хвилювався за надійність. Консультанти допомогли обрати оптимальний варіант і відповіли на всі питання. Подорож пройшла спокійно, бо я був впевнений у своєму страхуванні. Це справді економить нерви і час.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|