![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Форумчани, підкажіть, будь ласка, як правильно обрати кухонну мийку і якому виробнику довіряти, якщо робиш кухню на багато років? Просто не хочеться ставити щось тимчасове. Дивлюся різні варіанти і бачу, що є дуже відомі бренди, які часто згадують у відгуках, але є й менш відомі виробники, у яких ціни значно нижчі. І от не можу зрозуміти, чи варто переплачувати за ім’я бренду, чи іноді це не так критично. Можливо, хтось уже мав досвід, коли вибір виробника реально вплинув на те, як довго мийка служить?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Я колись теж довго думав над цим питанням, коли робив ремонт кухні. Спочатку хотів заощадити і дивився дешевші варіанти, але потім почав читати обговорення на форумах. Багато людей писали, що відомі виробники часто використовують кращі матеріали і контролюють якість виробництва. Через це мийка може довше виглядати нормально навіть після активного користування.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Я чув схожу історію від знайомого, який працює у сфері кухонних меблів. Він казав, що іноді різниця між виробниками проявляється не одразу, а через кілька років. Наприклад, у дешевших моделях може швидше змінюватися поверхня або з’являтися дрібні дефекти. Тому він радив завжди дивитися на репутацію бренду.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Местный
|
Цитата:
У Franke якраз це добре продумано, бо їхні речі виглядають як частина одного дизайну. Після прочитання я вже зовсім інакше підбирав мийку і техніку. Тому раджу глянути ту статтю дуже корисна для тих, хто робить кухню.
|
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|