Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 19.02.2026, 14:22   #1
Lozhechnik
Местный

По умолчанию В АТБ маркету можно замовити достаку спаржи?

Підкажіть, будь ласка, чи реально в АТБ маркеті замовити доставку саме спаржі додому? Я раніше купував там тільки в магазині офлайн, але зараз не завжди є час ходити за покупками. Бачив, що в них працює онлайн-замовлення та кур’єрська доставка в деяких містах, проте не зовсім розумію, чи це стосується свіжих овочів, зокрема такого товару як спаржа. Можливо хтось вже оформлював подібне замовлення і може поділитися реальним досвідом, чи додається вона в кошик і чи нормально привозять без пошкоджень?
Lozhechnik вне форума   Ответить с цитированием
Старый 23.02.2026, 12:37   #2
Builder
Местный

Так, я вже користувався доставкою з АТБ і можу сказати, що сервіс працює доволі зручно. Через онлайн-каталог можна обрати різні продукти, і коли спаржа є в наявності в конкретному магазині, вона відображається в списку товарів та додається в кошик без проблем. Після оформлення замовлення його збирають у магазині та передають кур’єру. Мені доставляли овочі свіжими й акуратно запакованими, тому загалом враження позитивні. Головне перевіряти доступність у своєму місті.
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Старый 23.02.2026, 22:44   #3
Lozhechnik
Местный

Тоді ще уточню: доставка працює тільки кур’єром до дверей чи можна забрати замовлення самостійно? І чи є різниця по часу доставки для швидкопсувних продуктів? Просто переживаю, щоб спаржа не втратила свіжість під час транспортування. Хочу розуміти, наскільки це практично для регулярних покупок, а не разова акція.
Lozhechnik вне форума   Ответить с цитированием
Старый 24.02.2026, 14:47   #4
Builder
Местный

Цитата:
Сообщение от Lozhechnik Посмотреть сообщение
Тоді ще уточню: доставка працює тільки кур’єром до дверей чи можна забрати замовлення самостійно? І чи є різниця по часу доставки для швидкопсувних продуктів? Просто переживаю, щоб спаржа не втратила свіжість під час транспортування. Хочу розуміти, наскільки це практично для регулярних покупок, а не разова акція.
У АТБ маркеті спаржа продається як звичайний свіжий овоч у сезон або за наявності поставок, і її можна придбати не лише безпосередньо в торговому залі, а й через онлайн-замовлення. Коли товар доступний у вибраному магазині, спаржа відображається в каталозі, додається до кошика та оформлюється разом з іншими продуктами.

Після підтвердження замовлення працівники магазину комплектують його на місці, тому фактично ти купуєш той самий товар, що лежить на полицях. Далі можлива доставка кур’єром за вказаною адресою або варіант самовивозу з обраного магазину. У більшості міст сервіс працює досить оперативно, а продукти перевозяться в пакуванні, яке зберігає їхній стан. Тому спаржа може бути куплена в магазині АТБ і отримана з доставкою без необхідності особисто відвідувати супермаркет.
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Ответ