![]() |
|
|||||||
| Спорт, активный отдых, туризм Спорт, все виды активного отдыха, охота и рыбалка, туризм и путешествия. |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Доброго дня всім! Хочу цього року вперше спробувати цілеспрямовано піти на щуку. Раніше ловив тільки карасів на поплавок, тому досвіду зі спінінгом зовсім мало. Порадьте, будь ласка, з чого почати збір снастей та на які типи водойм краще виїжджати на початку свого шляху? Дякую!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Мої вітання початківцю! Це чудове хобі, яке затягує з головою. Я сам колись починав з бамбукової вудки, а тепер не уявляю життя без спінінга. Для перших кроків обирай невеликі озера або затоки річок зі спокійною водою. Знаєш, якісна риболовля на щуку https://ukrainianfishing.com.ua/cate...alka-na-shhuku починається з правильного повідця, бо її зуби перекушують звичайну волосінь миттєво. Багато корисного про вибір першого комплекту я знайшов на порталі Український Риболов, там є цілий розділ для новачків про підбір тестів вудилища та котушок. Я б радив тобі почати з класичних коливалок або яскравого силікону на джиг-головці. Головне — не намагайся відразу купувати найдорожче спорядження, краще навчися відчувати дно і розуміти, де хижак може ховатися в засідці. Удачі тобі, обов'язково поділися потім фотографіями першого трофея тут на форумі!
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|