Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Объявления. Частные и некоммерческие > Обмен

Обмен Меняю шило в хорошем состоянии на мыло не б/у и т.п.

Ответ

Опции темы
Старый 29.01.2026, 17:27   #1
Натали
Местный

По умолчанию Штраф від поліції — як оскаржити?

Привіт усім. Мене оштрафували на 510 грн за нібито перевищення швидкості, але я впевнений, що їхав не більше 50 км/год у населеному пункті. Камера зафіксувала щось не те, бо на фото машина не моя (інша марка і колір), але протокол виписали на мене. Уже отримав постанову, сплачувати не хочу, бо несправедливо. Хто стикався з оскарженням адміністративних штрафів, підкажіть, чи реально скасувати таке в суді і де знайти адвоката по адміністративним справам? Київ. Дякую за поради!
Натали вне форума   Ответить с цитированием
Старый 29.01.2026, 17:47   #2
MarryK
Местный

Привіт. Адміністративні протоколи часто складають "на око", без належних доказів, і суди скасовують, якщо правильно подати. Мій друг оскаржував протокол за хуліганство і наймав адвокат у справах про адміністративні правопорушення. Адвокат вивчив матеріали, виявив порушення в складанні протоколу (не повідомили про права, свідчення сумнівні), подав скаргу з клопотанням про витребування відео і допит свідків поліції. У суді довів відсутність складу правопорушення — постанову скасували. Без такого захисту могли б просто оштрафувати. Варто звертатися, особливо якщо сума значна або є наслідки (наприклад, для водійських прав). Шукайте з досвідом по КоАП. Тримайтеся, сподіваюся, знімуть!
MarryK вне форума   Ответить с цитированием
Ответ