![]() |
|
|||||||
| Транспорт Городской транспорт города, дороги, проблемы перевозок. Пожелания и обсуждения. |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Если нужна страховка авто в Польше и хочется оформить OC без поездок по офисам, удобно воспользоваться страницей https://mojapolisa24.com/avtostrahov...trahovka-avto/
Там можно рассчитать стоимость, заполнить данные и оформить полис онлайн. Процесс понятный и не занимает много времени. Понравилось, что всё делается в одном месте и без лишних звонков. Такой вариант хорошо подходит тем, кто ценит простоту и скорость оформления.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Якщо я живу в Україні і скажімо хочу поїхати в Польщу?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
А якщо взагалі на власному авто їздити одразу по декільком країнам тоді ж також якась страховка треба? А окрім страховки що мені треба ще взяти з собою?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Местный
|
Цитата:
Подорож на авто по декільком країнам — це крута пригода, але бюрократії там вистачає. Найголовніше, про що треба пам'ятати, — це «Зелена картка». Без цього міжнародного поліса страхування навіть на кордон не пустять, а якщо десь у Європі зупинять без нього, штрафи будуть просто космічні. Окрім страховки, обов'язково треба перевірити наявність фізичного техпаспорта (цифровий у «Дії» за кордоном не завжди визнають) та водійське посвідчення. Також подивіться, чи є у вашому авто стандартний набір: вогнегасник, аптечка, знак аварійної зупинки та світловідбивні жилети для кожного пасажира — у багатьох країнах ЄС це сувора вимога. І ще один важливий момент, про який часто забувають новачки: оплата доріг. У багатьох країнах Європи (наприклад, у Чехії, Австрії, Словаччині) діє система віньєток. Це такий собі дозвіл на проїзд автомагістралями. Раніше це були наклейки на скло, а зараз майже всюди вони електронні. Краще купувати їх заздалегідь онлайн, щоб не шукати заправки на кордоні та не нарватися на контроль. Я зазвичай беру все в одному місці, наприклад, можна швидко оформити електронні віньєтки https://hotline.finance/ua/vinietky онлайн, щоб потім не відволікатися від дороги. Також порада: завантажте офлайн-карти та перевірте, чи не потрібні у тих країнах, куди їдете, спеціальні екологічні наклейки для заїзду в центр міст. Краще витратити годину на підготовку вдома, ніж потім розбиратися з місцевою поліцією. Гарної поїздки! |
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|