Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 27.11.2025, 17:56   #1
FasTIK
Пользователь

По умолчанию Порадьте, накладна мийка витримує важкі каструлі?

Планую ставити накладну мийку, але сумніваюся, чи витримає важкі каструлі. Хтось перевіряв на практиці? Не хочу, щоб мийка деформувалася або тумба прогнулася під вагою. Які матеріали і товщина металу потрібні для нормальної міцності?
FasTIK вне форума   Ответить с цитированием
Старый 27.11.2025, 17:57   #2
DreamSmoke
Пользователь

Накладна мийка витримує каструлі, якщо металева і товщина мінімум 0,7 мм. У нас стоїть нержавійка без проблем тримає великі каструлі і сковорідки. Головне міцна тумба і правильна установка. Дешеві тонкі моделі можуть прогинатися під вагою води і посуду.
DreamSmoke вне форума   Ответить с цитированием
Старый 27.11.2025, 17:57   #3
DragonHunter
Пользователь

Я мию великі каструлі щодня, накладна мийка нержавійка витримує без проблем. Важливі фактори, товщина металу, якісний герметик, рівна тумба. Якщо мийка тонка або установка халтурна, вода й навантаження можуть спричинити деформацію. З мого досвіду, хороша мийка тримає роками, навіть якщо миєш важкі каструлі.
DragonHunter вне форума   Ответить с цитированием
Старый 27.11.2025, 17:59   #4
BOND 007
Пользователь

Цитата:
Сообщение от FasTIK Посмотреть сообщение
Планую ставити накладну мийку, але сумніваюся, чи витримає важкі каструлі. Хтось перевіряв на практиці? Не хочу, щоб мийка деформувалася або тумба прогнулася під вагою. Які матеріали і товщина металу потрібні для нормальної міцності?

Важкі каструлі накладна мийка витримує, якщо вона з нержавійки з товстими стінками і встановлена на міцній тумбі. Герметик повинен бути якісний, бо бортик контактує з водою постійно. Я використовую таку мийку рік, проблем не було.
Додатково можна дізнатися про рекомендації щодо матеріалу та монтажу, про це можна подивіться в статті від офіційного постачальника Franke Partner https://vikna.if.ua/cikavo/166488/view
Рекомендую перевіряти стан герметика раз на півроку. Також важливо не ставити надто важкий посуд на одну сторону чаші, щоб уникнути перекосу. Регулярне очищення бортика допоможе уникнути накопичення вологи та крихт. А ще варто стежити, щоб тумба залишалася рівною, адже перекоси можуть вплинути на герметичність.
BOND 007 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ