![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Доброго дня всім! Маю невелике питання: шукаю недорогу, але якісну туш для вій. Хочу, щоб вона не склеювала вії і давала хоч трохи об’єму та подовження, але при цьому була доступна за ціною. В магазині дуже багато варіантів, і я зовсім заплуталась. Можливо, хтось вже пробував бюджетні бренди і може порадити щось, що реально працює, а не лежить без діла у косметичці. Буду вдячна за будь-які рекомендації та практичні поради.
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Ох, я тебе дуже добре розумію! Колись я теж бігала по магазинах і пробувала все підряд, аж поки не знайшла кілька бюджетних варіантів, які реально працюють. Головне — дивитися на щіточку і текстуру туші: пухнаста щіточка дає класний об’єм, а силіконова добре подовжує. Я особисто обожнюю ті туші, які не обсипаються протягом дня і не злипають вії, бо це постійна проблема для дешевих варіантів. Іноді навіть найдешевші бренди можуть приємно здивувати, головне — не брати перший-ліпший тюбик, а спробувати декілька.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Дякую, це дуже допомагає! А можеш підказати, якщо є конкретні бренди або серії, які поєднують і об’єм, і подовження, і при цьому не дорогі? Чи варто орієнтуватися більше на форму щіточки, чи текстура важливіша? І як ти зазвичай вибираєш туш, щоб не потрапити на варіант, який швидко обсипається або склеює вії?
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
Я б радила звернути увагу на туш для вій Maybelline New York https://maudau.com.ua/category/tush-...lline-new-york — у них є варіанти і для об’єму, і для подовження, і при цьому ціни зовсім не кусаються. Особисто я часто беру одну серію для повсякденного макіяжу, бо щіточка і текстура продумані, і навіть рідкі вії виглядають густіше та довше. Головне, перед покупкою перевіряти, щоб щіточка підходила під твої вії: пухнаста для об’єму, силіконова для подовження. І ще один лайфхак: трошки прогріти тюбик у руках перед нанесенням — туш лягає рівніше, і ефект тримається довше. Це реально допомагає знайти універсальний бюджетний варіант, який не буде лежати без діла у косметичці.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|