![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Добрий день! Я переїхала до Києва з області, мені потрібно перевірити ходову частину автомобіля. Бо здається, що є якась несправність. Якщо ви порекомендуєте мені хороше СТО, я буду вам вдячна за інформацію. Може, ви самі десь обслуговуєте, підкажіть?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Доброго дня, мені дуже подобається СТО Київ Power Motors. Раджу і вам теж звернутися, тому що тут працюють розумні хлопці, які точно розбираються в автомобілях. Правда, у них завжди великий запис, якщо ви хочете якісне обслуговування, краще все-таки почекати. Тут вам, тому що за допомогою спеціального обладнання зроблять необхідну діагностику, навіть кошторис виставлять на ремонт. А ви вже потім самі вирішите, чи варто саме тут проводити ремонт. Я думаю, ви зможете оцінити дане СТО по достоїнству. Тому що якщо подивитися на відгуки, то дуже багато клієнтів залишили позитивні відгуки. Загалом, я вам раджу звернутися саме до них, думаю не пошкодуєте про свій вибір.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|