![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Потрібно знайти Blanc de Blancs онлайн, бо в місцевих точках вибір взагалі нікудишній. Хочу м’який смак без різкої кислоти і щоб було чітко вказано, що це справжнє шардоне. У більшості інтернет-магазинів або плутані описи, або зовсім без деталей. Підкажіть, де реально взяти нормальну пляшку без ризику натрапити на підробку.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Дивись спочатку на категорію Blanc de Blancs, бо там повинно бути 100 відсотків шардоне. Якщо в описі немає чіткої інформації або пишуть просто ігристе, я такі варіанти не беру. Ще раджу перевіряти дату розливу і реальні фото, бо інколи різні партії мають різний аромат. Я орієнтуюсь на брют, бо він найстабільніший за смаком.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Беру Blanc de Blancs тільки там, де видно повні характеристики, включно з регіоном і методом виробництва. Якщо бачиш класичну вторинну ферментацію і зазначене шардоне, це зазвичай якісніші варіанти. Італійські легші, французькі яскравіші, тому дивись, який стиль більше подобається. Я ще перевіряю, щоб корок був нормальний, а не пластиковий, бо він дуже впливає на аромат і свіжість. Важливо, щоб магазин оновлював партії, тоді ризик залежаного товару менший.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Местный
|
Цитата:
Ще дивлюсь на фото етикетки, бо по ньому видно, наскільки виробник підтримує стабільність лінійки. Кілька разів замовляв через магазин Маудау https://maudau.com.ua/category/ihrys...lanc-de-blancs просто вводив у пошук назву і порівнював характеристики. Такий підхід дозволяє вибрати не наосліп, а по конкретних параметрах, і уникнути випадкових покупок з незрозумілим смаком.
|
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|