![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
VZIR допомагає виразити себе через вишиванку. У нашому каталозі ви знайдете моделі для чоловіків, жінок і дітей, які поєднують традиційні орнаменти з сучасним дизайном. Чоловічі вишиванки ідеально підходять для офіційних і повсякденних образів, жіночі моделі додають вишуканості, а дитячі сорочки радують комфортом і яскравими кольорами. Кожна вишиванка створена з увагою до деталей. Відкрийте каталог VZIR і оберіть одяг, який підкреслить вашу індивідуальність. Дізнатися більше: https://18000.ck.ua/parni-ta-simeini...ki-v-ukrayini/ .
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
А дитячі вишиванки там є? А то я зараз синові хочу замовити.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Гарний вибір для хлопчиків є на сайті vishivano4ka. Дитячі вишиванки там представлені у різних варіантах, я замовляв синові сорочку 4424 з різнокольоровою вишивкою на грудях та манжетах. Тканина натуральна бавовняна, приємна до тіла, є білі китиці на горловині. Син носить на свята та урочисті події, виглядає дуже гарно. Розміри підібрали за таблицею на сайті, все підійшло ідеально. Ціни адекватні, доставка швидка. Думаю, для вашого сина теж знайдете щось гарне, асортимент дуже непоганий.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|