![]()  | 

| 
	|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Опции темы | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Местный 

| 

Допоможіть, будь ласка, з порадою! Відкриваємо невеликий ресторан у Києві і хочемо зразу грамотно підійти до питання автоматизації. Шукаємо надійну та зручну систему для ресторану (передплата, термінали, звіти тощо). Дуже важливо, щоб була техпідтримка в Україні. Якій саме платформі ви довіряєте? Будь ласка, порекомендуйте конкретну компанію або ПО, з якою працюєте та якою задоволені.

| 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#2 | 
| 

Местный 

| 

Ресторанний консалтинг для мене завжди був важливим, тому я шукала рішення, яке допоможе вести облік без стресу. Кнайпа Про Сервіс https://knaipa-service.pro/  стала справжнім порятунком: система обліку для кав'ярні зробила щоденні операції простими та зрозумілими. Мені дуже подобається, що можна автоматизувати бар, налаштувавши програму обліку в барі під власні потреби. Завдяки цьому відстеження продажів, контроль запасів і навіть планування меню стали набагато легшими. Персонал легко освоїв програму, а я отримую повну картину бізнесу без зайвих зусиль. Кожен день робота в закладі приносить мені задоволення, бо тепер усе під контролем і без хаосу. Сервіс реально підвищує ефективність і робить роботу приємною.

| 
| 
		 | 

| 
![]()  | 

| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |

| 

|