![]()  | 

| 
	|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Опции темы | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Местный 

| 

Я ФОП 3-ї групи, працюю в IT-сфері, і для розвитку проекту потрібен кредит на обладнання та маркетинг. Зіткнувся з тим, що банки ставляться до ФОПів з насторогою, навіть з хорошою кредитною історією. Чи є хтось серед вас, хто нещодавно отримував кредит як ФОП? Які банки найбільш лояльні до приватних підприємців? Чи вимагали від вас додаткові поруки, застави або відкриття поточного рахунку? Які документи, крім звичайних, довелося надавати? Ділюся досвідом — отримав відмову в двох місцях через відсутність застави.

| 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#2 | 
| 

Местный 

| 

Як власник малого бізнесу, я часто стикаюся з потребою у швидкому фінансуванні, і кредит для ФОП https://www.bisbank.com.ua/fop/kredyty/  у БІЗБАНКу став справжнім порятунком. Процес оформлення був зрозумілий і швидкий, без зайвої бюрократії, що дуже цінно для зайнятої людини. Консультанти пояснили всі нюанси і допомогли обрати оптимальні умови, підлаштовані під мій бізнес. Відчувається, що банк зацікавлений у розвитку підприємців і дбає про довгострокові відносини. Кредит допоміг мені закупити обладнання та покращити бізнес-процеси без зайвих стресів. Рекомендую БІЗБАНК усім ФОПам, хто цінує надійність та простоту. Це реально зручно та безпечно.

| 
| 
		 | 

| 
![]()  | 

| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |

| 

|