Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 21.10.2025, 16:05   #1
Парфонтий
Местный

По умолчанию Який сухий корм краще обрати для маленької породи, щоб не мав алергії?

Собака останнім часом взагалі перестав їсти той самий корм, який раніше обожнював. Не знаю, що сталося, бо нічого не змінював. Може, вже йому не підходить чи набрид? Хочу розібратись, як правильно обирати корм, щоб не було таких проблем надалі. Де почитати нормальну інформацію без рекламної маячні?
Парфонтий вне форума   Ответить с цитированием
Старый 21.10.2025, 16:05   #2
Teer
Местный

У мене така ж ситуація була. Я теж думав, що пес просто вередує, а виявилось, що йому той корм реально не підходить. Змінив на інший і все стало добре. Важливо дивитись не тільки на бренд, а й на склад — скільки там білка, жирів, чи нема зайвих добавок. Найкраще брати дрібну упаковку для тесту, перш ніж купувати мішок.
Teer вне форума   Ответить с цитированием
Старый 21.10.2025, 16:06   #3
Калина
Местный

Додам, що не завжди проблема у самому кормі. Може бути з печінкою або зубами, тому краще перевірити і здоров’я собаки. А ще зверни увагу, як часто він п’є воду, бо від нестачі рідини теж буває апатія і поганий апетит. Ну і обов’язково враховуй вік та активність тварини, бо корм для цуценят і для дорослих псів дуже різниться.
Калина вне форума   Ответить с цитированием
Старый 21.10.2025, 16:08   #4
Мартын
Местный

Цитата:
Сообщение от Калина Посмотреть сообщение
Додам, що не завжди проблема у самому кормі. Може бути з печінкою або зубами, тому краще перевірити і здоров’я собаки. А ще зверни увагу, як часто він п’є воду, бо від нестачі рідини теж буває апатія і поганий апетит. Ну і обов’язково враховуй вік та активність тварини, бо корм для цуценят і для дорослих псів дуже різниться.
Я теж мав клопіт із вибором, пес став млявий і не хотів гратися. Тоді натрапив на статтю, де пояснювалось, як підібрати сухий корм для собак залежно від стану здоров’я, віку і навіть настрою тварини. Завдяки порадам зрозумів, як визначити, чи справді корм підходить, і що треба поступово змінювати раціон, а не різко.
Тепер беру тільки те, що перевірено по складу, і пес знову активний, хвіст вгору, їсть з апетитом. Якщо коротко — головне не гнатися за брендом, а дивитись, щоб було якісне м’ясо і не було ароматизаторів. Стаття реально відкрила очі на купу нюансів.
Мартын вне форума   Ответить с цитированием
Ответ