![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Собака останнім часом взагалі перестав їсти той самий корм, який раніше обожнював. Не знаю, що сталося, бо нічого не змінював. Може, вже йому не підходить чи набрид? Хочу розібратись, як правильно обирати корм, щоб не було таких проблем надалі. Де почитати нормальну інформацію без рекламної маячні?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
У мене така ж ситуація була. Я теж думав, що пес просто вередує, а виявилось, що йому той корм реально не підходить. Змінив на інший і все стало добре. Важливо дивитись не тільки на бренд, а й на склад — скільки там білка, жирів, чи нема зайвих добавок. Найкраще брати дрібну упаковку для тесту, перш ніж купувати мішок.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Додам, що не завжди проблема у самому кормі. Може бути з печінкою або зубами, тому краще перевірити і здоров’я собаки. А ще зверни увагу, як часто він п’є воду, бо від нестачі рідини теж буває апатія і поганий апетит. Ну і обов’язково враховуй вік та активність тварини, бо корм для цуценят і для дорослих псів дуже різниться.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Местный
|
Цитата:
Тепер беру тільки те, що перевірено по складу, і пес знову активний, хвіст вгору, їсть з апетитом. Якщо коротко — головне не гнатися за брендом, а дивитись, щоб було якісне м’ясо і не було ароматизаторів. Стаття реально відкрила очі на купу нюансів. |
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|