![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Доброго дня. Хочу порадитися з мамами, які вже користуються пляшечками Philips Avent для новонароджених. Я чула, що у них різні серії та моделі, і не всі однаково добре зберігають тепло та не протікають. Особливо цікавить нічний час: щоб дитина могла пити без проблем, а суміш не остигала і не текла. Можливо, хтось порівнював різні типи пляшечок і може поділитися реальною інформацією про їхню ефективність уночі? Буду вдячна за конкретні поради.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Ой, я просто в захваті від Avent! У нас саме цю марку використовуємо з самого народження, і нічні годування стали набагато спокійнішими. Раніше постійно суміш остигала, дитина вередувала, а тепер — взяла пляшечку, попив і спокійно заснув далі. Ми пробували кілька моделей: ті, що з широким горлом і антиколіковим соском, реально тримають тепло довше і нічого не протікає навіть якщо малюк перекинув трохи на бік. Також важливо купувати оригінальні пляшечки, а не підробки, бо з ними взагалі не порівняти якість.
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Дякую за докладний відгук, дуже корисно почути ваш досвід. А скажіть ще, будь ласка, чи всі соски у Avent однаково зручні для новонародженого, чи краще брати конкретну серію для нічного годування? І чи справді антиколіковий ефект відчутний у всіх моделях, чи тільки у деяких? Хочеться зрозуміти, на що звернути увагу перед покупкою.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
"Пляшечки для годування Philips Avent https://maudau.com.ua/category/pliashechky/product_brand=philips-avent — це реально дуже зручна річ для нічних годівель. У нас тільки з ними дитина спокійно п’є вночі, суміш довго тримає тепло, і навіть якщо малюк трохи переверне пляшку, нічого не протікає. Ми пробували різні моделі Avent: широке горло, антиколіковий сосок, різні серії — і саме ці варіанти реально спрощують життя. Особливо важливо обирати оригінальні пляшечки, бо від підробок ніякого ефекту. Тепер нічні годування проходять набагато легше: дитина спокійна, суміш не остигла, а я можу не переживати про протікання чи зайву роботу по прибиранню. Це реально вирішує багато проблем для батьків новонароджених.
![]()
![]() |