![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Планую міняти вхідні двері, бо старі промерзають. Узимку по периметру намерзає іній, і навіть коврик під дверима сирий. Хочу поставити такі, щоб реально тримали тепло. Хто ставив у Львові, які моделі чи виробники справді теплі, а не просто з написом “утеплені”?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Найперше дивись, щоб були двері з терморозривом, інакше метал перекидає холод всередину. Утеплювач має бути не пінопласт, а мінеральна вата або пінополіуретан, вони щільно тримають тепло. Два контури ущільнювачів по всьому периметру обов’язково, і не забудь про поріг з термовставкою — це дрібниця, але сильно впливає на температуру біля входу.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Я собі ставив минулого року. Без терморозриву було марно, навіть при товстому полотні. З ним температура біля дверей стабільна. Також важливо, щоб короб був не просто зігнутий, а зварний, тоді менше тепловтрат. Якщо є скло у полотні, то тільки енергозберігаюче. І дивись, щоб полотно прилягало рівно без перекосів, інакше навіть три ущільнювачі не допоможуть.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Местный
|
![]() Цитата:
Короб повинен мати подвійне ущільнення, а притвори бути щільними. Якщо двері виходять на вулицю, обов’язковий термопоріг і порошкове покриття, бо воно не боїться морозів. Для зручності я шукала моделі через каталог Вхідні двері Львів , там одразу видно, які двері мають терморозрив, чим утеплені, і які замки стоять. Після встановлення різниця колосальна — при -15 біля дверей така ж температура, як у кімнаті, навіть конденсату немає. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |