![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Доброго дня. Хтось може порадити, який подрібнювач ставити у мийку? Я люблю порядок на кухні, але виносити залишки їжі щодня вже набридло. Хочеться щось більш сучасне й практичне.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
У знайомих є — вони кажуть, що реально зменшує кількість сміття. Але я б не ставив, бо у нас старі труби й боюся, що може засмітити. Хоча вони запевняли, що все добре працює, і навіть старі комунікації витримують. Кажуть, головне — правильно встановити й не економити на монтажі. Мене ще трохи бентежить ціна, бо техніка недешева.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
А я от взагалі не бачив сенсу в такій техніці, поки не побував у друзів на кухні. Там усе працює тихо й безпечно. Ставлення змінилось. Вони показали, як кидають залишки овочів і навіть кістки — все перемелюється й змивається. Я був вражений, бо думав, що труби заб’ються. Тепер, чесно кажучи, сам замислююсь.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Местный
|
![]() Цитата:
Перед тим, як вирішив ставити, перечитав статтю про подрібнювач Франке там справді розкладено все по поличках. Завдяки їй зрозумів, що це не страшилка з фільмів, а нормальна побутова техніка. Тепер щодня використовую і тільки радий. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |