![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Я давно займаюсь спортом і зараз активно переходжу на повністю рослинне харчування. Хочу замовити якісне спортивне харчування для вегетаріанців та веганів, але боюся натрапити на сумнівні магазини чи бренди, які тільки маскуються під «еко» і «натурал». Цікавить перевірене джерело в Україні, бажано онлайн-магазин, де можна знайти протеїни без молочки, амінокислоти, батончики та інші добавки. Можливо, хтось уже купував і має позитивний досвід?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Я сам шукав колись щось подібне й теж довго сумнівався, бо на ринку дійсно багато продуктів, які не відповідають заявленим стандартам. Але можу порадити тобі сайт Feel Power https://feelpower.com.ua/ . Це український інтернет-магазин, спеціалізований саме на спортивне харчування для вегетаріанців та веганів. Вони пропонують різні варіанти рослинного протеїну, амінокислоти, вітаміни, суперфуди, а також корисні снеки без тваринних інгредієнтів. Асортимент підібраний так, щоб люди, які обрали вегетаріанство чи веганство, могли без проблем закривати свої потреби у білку та мікроелементах для тренувань і відновлення.
|
![]() |
![]() |
![]() |