![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Привіт усім! Дуже хочу зрозуміти, наскільки pod системи зручні для щоденного використання. Бачив у друзів, що вони компактні, але не впевнений, як це у реальному житті: чи вистачає батареї на день, чи не доводиться носити павербанк. Також цікаво, чи складно доглядати за ними, якщо брати на постійне користування. Хотілося б почути відгуки тих, хто вже користується більше кількох місяців, щоб зрозуміти реальну картину.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
У мене pod система вже більше року, і можу сказати, що для щоденного використання це дуже зручно. Батареї вистачає десь на день, якщо активно парити, а якщо рідше — то й на два. Обслуговування мінімальне: просто вчасно міняєш картриджі, і все, ніяких складних маніпуляцій. З мого досвіду, под значно легший у користуванні, ніж класичні вейпи з великим налаштуванням.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Користувався pod системою кілька місяців, але для мене її потужності було замало. Хмари невеликі, смак не завжди насичений, особливо якщо брати дешевші рідини. Для когось цього вистачить, але мені хотілося більш виразного ефекту. До того ж, картриджі треба було міняти доволі часто, і це здалося мені додатковими витратами.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Местный
|
![]() Цитата:
Подобається, що вони постійно оновлюють асортимент і швидко завозять новинки, тому є можливість першими спробувати сучасні рішення. Дуже зручний сайт і швидка доставка, а ще є акції, які дозволяють зекономити без втрати якості. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |