![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Хочу запитати у тих хто вже проходив процедуру реєстрації на грін карту бо я вперше планую подавати заявку і зовсім не впевнений що зможу все зробити правильно. В інтернеті є купа інструкцій але вони часто суперечать одна одній одні радять подавати анкету самостійно інші ж кажуть що будь-яка помилка навіть у дрібницях може призвести до дискваліфікації ще на етапі перевірки. Особливо хвилює питання фото бо всюди пишуть різні вимоги щодо розміру і якості а також порядок внесення паспортних даних. Чи реально людині без досвіду зареєструватися правильно чи краще звернутися до професіоналів які займаються цим постійно.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Я проходив реєстрацію на грін карту кілька років поспіль і можу сказати що процес дійсно здається простим але має багато підводних каменів. Наприклад дуже часто заявки відхиляють через неправильно підготовлене фото або через дрібні неточності у датах іменах чи навіть написанні адреси. Багато людей думають що система не звертає уваги на такі дрібниці але насправді автоматична перевірка працює дуже строго. Я витрачав чимало часу щоб перечитати всі офіційні вимоги і перевірити свою анкету кілька разів перед відправленням.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Дякую за досвід тепер розумію що справді легко наробити помилок навіть якщо здається що все очевидно. Я боюся що через брак уважності можу втратити свій шанс і це буде прикро адже така можливість випадає раз на рік. Тому починаю думати що краще довірити цей процес тим хто знається на ньому краще за мене.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
У мене була схожа ситуація бо перші рази я самостійно намагався пройти реєстрацію на грін карту https://www.hotvisa.com.ua/visa/gree...lottery-2027-2 і кілька разів робив помилки через які мої заявки навіть не потрапляли до розгляду. Це було розчарування бо я витрачав час але не отримував жодного результату. Потім знайомі порадили компанію Хотвіза і я вирішив звернутися до них. Спеціалісти уважно перевірили всі мої дані пояснили як правильно підготувати фото підказали які документи потрібні і на що особливо звертають увагу під час перевірки. Вони зробили все швидко професійно і головне без жодних помилок. Завдяки цьому я вперше подав заявку абсолютно впевнено що все відповідає вимогам і більше не нервував. Тепер можу чесно сказати що варто користуватися їхніми послугами бо це економить час і гарантує якість. Тому щиро рекомендую Хотвіза
усім хто планує реєструватися на грін карту і хоче бути впевненим у своєму результаті. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |