|  | 
| 
 | |||||||
| Обсуждение товаров и услуг Обсуждение товаров и услуг, торговых марок, продукции, качества сервиса, в т.ч. коммунального, прав потребителя и т.п. | 
|  | 
|  | Опции темы | 
|  09.04.2025, 21:32 | #3 | 
| Местный Регистрация: 24.08.2018 
				 |   

Цілком згоден! Київ — це місто, яке справді варто побачити на власні очі, і щоразу відкривається по-новому. Я теж намагаюся бувати там частіше, і головне — це зовсім не обов’язково має бути дорого. У мене вже традиція зупинятися в одному з хостелів від UAHOSTEL: ціни приємні, умови достойні, а атмосфера завжди позитивна. Особливо зручно, коли бронюєш хостел центр — тоді зранку можна пішки гуляти по Подолу, потім вийти до Майдану або прогулятись до Андріївського узвозу. І що класно — навіть з обмеженим бюджетом можна побачити масу цікавого, відчути місто і при цьому не жити десь на околиці. Київ точно вартий того, щоб повертатися знову і знову.   | 
|   |   | 
|  21.09.2025, 19:14 | #4 | 
| Местный Регистрация: 15.10.2020 
				 |   

Во время поездки в Варшаву я остановился в хостеле в районе Мокотув — это идеальный выбор для бюджетных путешественников. Чистые номера, удобная кухня и удобное расположение рядом с транспортом сделали мое пребывание комфортным. В Варшаве есть отличная сеть хостелов по доступной цене https://warszawa-hostel.pl/hostels/h...ajone-mokotow/ и этот хостел — отличный пример.
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| 
 | 
 |