![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Привіт! Хочу відкрити онлайн-рахунок для дрібних бізнесових операцій. Чув, що зараз є рейтинг ТОП-5 online-банків України 2024. Де можна знайти таку інформацію, щоб зрозуміти, який банк реально зручний і надійний?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Я користувався кількома онлайн-банками. Скажу чесно, у кожного є свої плюси й мінуси. Наприклад, десь класний кешбек, але слабка підтримка. В іншому банку — хороша ставка по депозитах, але застосунок працює не так швидко, як хотілося б.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
У мене досвід скромніший, я взагалі тільки один онлайн-банк маю. Особливих проблем не було, але й не можу сказати, що прям «вау». Знаю, що такі рейтинги корисні — там зібрано дані по відгуках, кредитних лімітах, сервісах. Було б цікаво почитати.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Местный
|
![]() Цитата:
У топі — monobank, izibank, sportbank, O.Bank та Банк Власний Рахунок. Висновки обґрунтовані цифрами, а не лише думками. Я, чесно кажучи, був приємно здивований, наскільки системно все подано. Вони надають широкий спектр послуг, і рейтинг допомагає зрозуміти, хто в чому сильний. |
|
![]() |
![]() |
![]() |