![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Добрый день. Скажите, где я могу купить кофе в зернах в Украине? Есть проверенные магазины?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Здравствуйте. На сайте компании TSAlliance Вы можете купить кофе в зернах в Украине https://tsa.com.ua/ru/catalog/kava-v-zernakh с доставкой в любой город, удобными почтовыми службами. Мы у них заказываем кофе торговой марки MilaGusto и очень довольны качеством и ценой. Рекомендую посетить сайт и там все более детально почитать.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Новичок
|
буду иметь ввиду
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
Доброго дня! Мене цікавить кава в зернах для домашнього приготування. Хочу знайти дійсно свіжу і ароматну каву, щоб насолоджуватися її смаком щодня. Важливо, щоб були різні сорти – арабіка, суміші, можливо навіть спеціальні дегустаційні набори, а також зручне онлайн-замовлення і швидка доставка. Чи є у когось перевірені інтернет-магазини, де реально купити якісну каву в зернах і не помилитися з вибором?
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Местный
|
Цитата:
|
|
|
|
#6 |
|
Местный
|
Я люблю чай и кофе одинаково!
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Местный
|
Не могу не отметить, насколько приятно было иметь дело с интернет-магазином Coffeetrade https://coffeetrade.ua/ru/ когда впервые зашла на сайт, удивилась, сколько всего представлено, и насколько всё удобно структурировано. Мне очень нравится, что есть персональные консультации, потому что не всегда легко самому определиться с выбором. Сотрудники вежливо и профессионально отвечают на вопросы, создаётся ощущение, что ты общаешься с настоящими экспертами. Доставка порадовала своей скоростью и аккуратностью — заказ пришёл даже раньше, чем я ожидала. В наше время такой сервис дорогого стоит, и я искренне рада, что нашла для себя такое место. Каждый раз при оформлении заказа испытываю только положительные эмоции.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Местный
|
Доброго дня всім. Став помічати, що звичайна кава з маркетів мені вже зовсім ніяк не заходить. Хочу спробувати щось щільне і міцне, порадили звернути увагу на індонезійські сорти, наприклад, Сулавесі або Яву. Але постало питання — де її замовити? В одному магазині бачив наче непоганий варіант, але там доставка довго, в іншому — ціни якісь підозріло занижені. Не хочеться викинути гроші на перепалене сміття. Де ви купуєте перевірену індонезійську каву в зернах?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Местный
|
Я теж свого часу втомився від магазинного шмурдяку і почав шукати щільну каву з Яви чи Сулавесі, щоб пити вранці. Довго вагався, розпитував знайомих, думав навіть замовляти через знайомих з-за кордону, бо боявся віддати гроші за звичайну дешеву робусту в красивій обгортці. Зрештою зупинився на одному сайті, про який чув непогані відгуки від колег по роботі. Це інтернет магазин елітної кави "LUWAK", де представлена оригінальна продукція. Там дійсно доступна якісна кава https://luwak.com.ua/indonesian_coffee/ з потрібних мені регіонів, тож я оформив доставку. Зерна виявилися чистими, великими, смак глибокий та насичений, без жодного натяку на хімозність. Цілком задоволений цією покупкою, для різноманітності це чудовий вибір.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|