Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 18.07.2025, 14:06   #1
Tisha
Местный

По умолчанию Допоможіть обрати автомобільні коврики

Підкажіть, будь ласка, де зараз реально можна знайти хороші ЕВА-коврики в авто, щоб були якісні, неслизькі, бажано з бортиками, і щоб підходили чітко під модель машини. Уже обійшов кілька автомагазинів, або асортимент мізерний, або на мою комплектацію нічого немає, або відверта халтура. Хочеться щось сучасне, але й не втридорога. Можливо, є онлайн-магазини, які реально перевірені? Буду вдячний за поради від тих, хто вже купував.
Tisha вне форума   Ответить с цитированием
Старый 18.07.2025, 14:09   #2
Builder
Местный

Я собі вже вдруге беру коврики з EVA - це реально класна штука, головне не економити на дрібницях. Головне, дивись, щоб були нормальні фіксатори, і краще, коли коврик має шорстку поверхню, тоді не ковзає під ногою і бруд не розноситься. Вони ще бувають з перемичкою на тунель, це дуже зручно. Я перший раз взяв на базарі, то пожалівся через місяць. Зараз беру тільки у перевірених виробників. Можна знайти і онлайн, є кілька норм сайтів, де роблять під розмір, а не “на око”.
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Старый 18.07.2025, 14:11   #3
Tisha
Местный

А можеш порадити конкретний сайт чи магазин, де сам брав? Бо боюся нарватися на фейкові або якісь “універсальні” варіанти, які потім ніяк не лягають нормально. Щоб уже точно знати, що замовляю те, що мені треба. Я б хотів щось, де можна обрати по моделі авто, ну і щоб ціна була адекватна за якість. І, якщо можна, щоб були різні кольори. Я люблю індивідуальність у салоні, якщо вже платити.
Tisha вне форума   Ответить с цитированием
Старый 18.07.2025, 14:17   #4
German333
Местный

Цитата:
Сообщение от Tisha Посмотреть сообщение
А можеш порадити конкретний сайт чи магазин, де сам брав? Бо боюся нарватися на фейкові або якісь “універсальні” варіанти, які потім ніяк не лягають нормально. Щоб уже точно знати, що замовляю те, що мені треба. Я б хотів щось, де можна обрати по моделі авто, ну і щоб ціна була адекватна за якість. І, якщо можна, щоб були різні кольори. Я люблю індивідуальність у салоні, якщо вже платити.
Дивись, я б тобі точно порадив глянути в інтернет-магазині https://evasota.com/ Там вибір просто величезний, реально, понад 3500 моделей авто, кожен комплект роблять чітко під машину, без “на око” і компромісів. У них є різні серії - від базових до преміум, плюс можна замовити коврики з шильдиком, підп’ятником, навіть обрати колір основи і окантовки під стиль салону. Мені особисто зробили з металевим підп’ятником і логотипом і виглядає бомбезно. Роблять у Вінниці, тому доставка по Україні швидка. І, що важливо - матеріал екологічний, не смердить, не тріскає на морозі й тримає форму. А ще, якщо сумніваєшся, то почитай відгуки на сайті, там повно фото від реальних людей, і все як є.

German333 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ