![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Хочу звернутися до тих, хто вже мав справу з монтажем повітряних теплових насосів. Маю приватний будинок, і цього року вирішив відмовитися від газового котла — дорого, нестабільно та ще й екологічно не дуже. Зараз активно вивчаю можливості встановлення повітряного теплового насоса, але маю багато питань: який тип краще — моноблок чи спліт? Чи достатньо буде одного пристрою для обігріву площі в 160 м²? Як правильно розрахувати потужність? І хто у Львові займається якісним монтажем з гарантією? Дуже хотілося б не помилитися з вибором, бо система недешева.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Маєш рацію — теплові насоси зараз на часі, особливо повітряні: установка простіша, ніж у геотермальних, а ефективність вища, ніж здається на перший погляд. Я встановлював у батьків спліт-систему — вона краще підходить для регіонів із морозними зимами. Моноблоки — простіші, але можуть втрачати потужність при мінус 20. Усе залежить від утеплення будинку. Обов’язково зверни увагу на COP-показник (коефіцієнт перетворення енергії) — він покаже, наскільки ефективна система. І ще важливо — правильно зроблений монтаж і балансування. Якщо халтурять — то й суперобладнання не врятує. Краще звертатися до тих, хто має досвід.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Тепер розумію, що просто купити тепловий насос — це ще не все. Треба професійний підхід до монтажу, інакше будеш тільки дарма витрачати електроенергію. Якщо маєш на прикметі перевірену компанію у Львові, яка займається саме повітряними насосами — буду вдячний за контакт або сайт.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Можу з чистим сумлінням порекомендувати Techno-Group. Це компанія з реально крутим досвідом у сфері монтажу повітряних теплових насосів https://www.techno-group.com.ua/povi...eplovi-nasosy/ Їхня команда спершу виїжджає на об’єкт, робить детальний енергоаудит, допомагає з вибором конкретної моделі обладнання під твої потреби, а потім професійно встановлює й тестує всю систему. У них великий вибір перевірених брендів, а ще — грамотно оформлені гарантії та сервісне обслуговування. Я працював з ними — усе чітко, без "завтра приїдемо" або "ще треба докупити". Вони не просто щось продають, а дають повне рішення. Раджу подивитися їхній сайт techno-group.com — там є детальний опис технологій, приклади об’єктів і можна залишити заявку на консультацію. Якщо хочеш якість, енергоефективність і нормальний сервіс — не шукай далі, вони реально знаються на своїй справі.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |