![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Друзі доброго дня, хто стикався з ремонтом рульової рейки у Дніпрі? З'явився люфт, і витікає рідина з-під пильовика. Не знаю, чи ремонтувати, чи міняти — що радите, куди звернутися?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Міняти — не завжди обов’язково. Я зекономив половину, коли відновили штатну рейку: замінили сальники, притерли поршень, підібрали ремкомплект. Якщо сервіс має стенд для перевірки на тиск і герметичність — значить, працюють з гідравлікою серйозно.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Головне — не затягуй. У мене було таке, що волога всередину попала і почалась корозія. Відновлення тоді вийшло дорожче, ніж заміна. Якщо є капітальний сервіс, де дають акт перевірки на люфт — це надійно. Запитай про гарантію — мені давали півроку.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Местный
|
![]() Цитата:
Проточили вал, поставили ремкомплект, замінили пильовики, залили оригінальний Dexron, зробили прокачку й калібрування датчика кута. Результат — кермо як у нової машини, нуль підтікання. На ремонт дали гарантію 12 місяців або 30 тис. км. Якщо думаєш «ремонт чи заміна» — спочатку заїдь до них, може, й не доведеться розорятися. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |