Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 19.05.2025, 23:27   #1
Evo
Местный

По умолчанию Який картридж обрати для xros 5?

Хочу спитати у тих, хто вже трохи розібрався: який картридж краще обрати для XROS 5? Я тільки нещодавно почав користуватись цією под-системою і трохи гублюсь у всьому асортименті картриджів. Здається, існує кілька варіантів із різним опором, але я не до кінця розумію, який із них краще передає смак і довше служить. Чи варто брати з опором 0.6 Ом для більш насиченої пари, чи краще щось нейтральне типу 0.8 Ом? Також цікаво, чи є різниця у виробниках — наприклад, оригінальні Vaporesso чи якісь сумісні аналоги. Можливо, хтось уже тестував різні варіанти й може порівняти.
Evo вне форума   Ответить с цитированием
Старый 19.05.2025, 23:30   #2
Builder
Местный

Привіт. Помітив, що картриджі на 0.6 Ом швидше "з’їдають" рідину і акумулятор. Якщо ти більше полюбляєш MTL стиль і помірний "удар по горлу", то 0.8 — оптимальний варіант. А от сумісні аналоги я б не радив: були випадки протікань і слабка якість матеріалів.
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Старый 19.05.2025, 23:34   #3
Tisha
Местный

Цілком підтримую щодо 0.8 Ом. Сам спробував і 0.6, і 1.0 — різниця відчутна. На 0.6 Ом швидко йде заряд і рідина, а от 1.0 Ом уже якось слабенько для мене, особливо якщо хочеться більш вираженого смаку. До того ж, картриджі 0.8 виявилися найстійкішими: у мене один служив понад тиждень активного паріння без втрати смакових властивостей. Щодо сумісних — мав досвід один раз і більше не хочу повторювати. Вони часто нещільно сидять, текли або просто не працювали як слід. Оригінал від Vaporesso — то буде кращий вибір.
Tisha вне форума   Ответить с цитированием
Старый 19.05.2025, 23:37   #4
German333
Местный

Цитата:
Сообщение от Evo Посмотреть сообщение
Хочу спитати у тих, хто вже трохи розібрався: який картридж краще обрати для XROS 5? Я тільки нещодавно почав користуватись цією под-системою і трохи гублюсь у всьому асортименті картриджів. Здається, існує кілька варіантів із різним опором, але я не до кінця розумію, який із них краще передає смак і довше служить. Чи варто брати з опором 0.6 Ом для більш насиченої пари, чи краще щось нейтральне типу 0.8 Ом? Також цікаво, чи є різниця у виробниках — наприклад, оригінальні Vaporesso чи якісь сумісні аналоги. Можливо, хтось уже тестував різні варіанти й може порівняти.
Насправді все залежить від того, що саме ти очікуєш від паріння. Якщо для тебе важливий смак і комфорт, без постійного доливання й заряджання, то рекомендую придивитись до картриджа Vaporesso XROS POD COREX 3.0 https://bambuk.org/kartrydzh-vapores...pod-corex-3.0/ — нової серії з оновленою сіткою. Цей варіант чудово тримає смак, не підгорає навіть на інтенсивному використанні й дає стабільну подачу пари. Опір у нього 0.8 Ом, що робить його універсальним для щоденного використання. У вейп шоп магазині Bambuk представлено класний асортимент рідин, pod систем, вейпів та комплектуючих до них. Там можна знайти не лише самі картриджі XROS, а й великий вибір рідин для будь-якого смаку.
German333 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 19.06.2025, 14:48   #5
Vera166
Местный

цікавий варіант, як на мене
Vera166 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 19.06.2025, 15:19   #6
Nikki1661
Местный

Магазин https://vapestar.kiev.ua став для мене відкриттям у світі гаджетів для куріння. Я тут замовляла кілька різних пристроїв, і всі вони були якісними і довговічними. Величезний асортимент дозволяє підібрати гаджет під будь-які потреби. Оформлення замовлення просте, доставка — швидка, а підтримка клієнтів — дуже ввічлива та компетентна. Рекомендую цей магазин усім.
Nikki1661 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ