Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Транспорт

Транспорт Городской транспорт города, дороги, проблемы перевозок. Пожелания и обсуждения.

Ответ

Опции темы
Старый 30.01.2025, 09:27   #11
Аля Пестрикова
Местный

Друзі, підкажіть скільки зараз будуть коштувати нові задні колодки на шевроле авео
Аля Пестрикова вне форума   Ответить с цитированием
Старый 31.01.2025, 09:44   #12
Жданов Андрей
Местный

Цитата:
Сообщение от Аля Пестрикова Посмотреть сообщение
Друзі, підкажіть скільки зараз будуть коштувати нові задні колодки на шевроле авео
В мене товариш десь тиждень тому назад купував задні колодки авео . До тисячі гривень вони йому обійшлись, що я особисто вважаю геть не дорого. Замовляв в інтернеті, на спеціалізованому ресурсі, де продаються якісні та оригінальні запчастини для різних марок авто. Там і ви можете такі глянути
Жданов Андрей вне форума   Ответить с цитированием
Старый 28.05.2025, 04:57   #13
tefanga
Пользователь

А у мене Skoda, та я не економлю на важливому. Знаю з досвіду, що запчастини Шкода Октавія від офіційного представника https://shop.praga-auto.com.ua/brand/octavia.html — це гарантія, що не доведеться щось переробляти через місяць. Замовляв тут гальмівні колодки Textar, повітряний фільтр та рідини для гідропідсилювача. Великий плюс — усе дійсно сертифіковане й нове. Магазин зручно структурований, швидко можна знайти потрібне по роках випуску авто. Ще є акційні пропозиції на деякі позиції — раджу поглянути.
tefanga вне форума   Ответить с цитированием
Ответ