Цитата:
Сообщение от Neznakomka
Доброго дня! Мене звинувачують за порушення законів та звичаїв війни за статтею 438 ККУ, і я не розумію, як правильно діяти в такій ситуації. Чи можу я розраховувати на допомогу адвоката, і який захист я можу отримати?
|
Коли я дізналася, що мене звинувачують за статтею 438 ККУ, то одразу звернулась до адвокатів
https://criminal-advocate.com.ua/ser...ychayiv-vijny/ Ця стаття стосується дуже серйозних порушень, і в таких справах необхідно мати досвідченого захисника, який розуміється на міжнародному праві та специфіці таких звинувачень. Адвокати з цієї фірми детально вивчили мою справу, зібрали необхідні докази, провели ретельний аналіз всіх обставин події та змогли знайти важливі моменти для моєї оборони. Вони пояснили, що в таких ситуаціях дуже важливо не допустити порушення моїх прав і, зокрема, адвокатської таємниці. Завдяки їхній підтримці та кваліфікації, я змогла отримати справедливий захист. Якщо ви потрапили в таку ситуацію, обов'язково звертайтесь до адвокатів – це дуже важливо для вашої безпеки та правильного розгляду справи.