![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Нещодавно в мене з’явився кіт, і я вже бачу, як він дивиться на мене, коли я їм щось смачненьке. Хочеться побалувати його теж — шукаю хороший вологий корм. Але що не сайт, то новий «найкращий» бренд. Підкажіть, з чого варто починати, аби не нашкодити?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Спробуйте різне — саме так я колись підібрала свій ідеальний варіант. У мого Барсика чутливий шлунок, і не кожен вологий корм йому підходив. З часом я зрозуміла, що важливо читати не тільки склад, а й бачити, як реагує кіт: чи з’їдає з апетитом, чи не залишає, який у нього настрій після. І ще — консистенція! Одному підходить паштет, іншому — шматочки в соусі.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
З клінічної точки зору головне — не потрапити на маркетинговий гачок. Вологий корм повинен мати чітку інформацію про склад: справжнє м’ясо (а не субпродукти), відсутність штучних ароматизаторів, барвників і цукру. Не раджу купувати наосліп. Якщо тварина має хронічні захворювання, навіть незначна деталь у складі може спровокувати загострення.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Местный
|
![]() Цитата:
Я неодноразово брала там корм власній британці, і результат мене приємно вразив — блискуча шерсть, активність, нормальний стілець. До того ж, консультанти в SuperPets не просто продавці — це люди, які щиро розбираються у кормах і можуть підібрати саме те, що потрібно вашому коту. Так що якщо шукаєш справжню якість — це саме той варіант, який я можу порадити з повною впевненістю. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Новичок
|
![]()
Якщо ви шукаєте хороший вологий корм для свого улюбленця, дуже раджу звернути увагу на вологий корм для кішок Felix https://rozetka.com.ua/ua/food_for_c...=vlagniy-korm/ Мій кіт спочатку перебірливо ставився до нової їжі, але від Felix не може відірватися — їсть з великим апетитом! У складі багато м'ясних інгредієнтів, шматочки ніжні, а аромат приємний навіть для людського носа. Ще мені подобається, що є великий вибір смаків — можна балувати улюбленця кожного дня чимось новеньким. І що важливо: Felix не містить зайвих шкідливих добавок, тому я спокійна за здоров’я свого котика.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |