![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Можливо, хтось із вас стикався з подібною ситуацією: мій сайт уже майже рік працює, але відвідуваність надзвичайно низька, продажів практично нема. Я чую з усіх боків, що без SEO нічого не буде, але чесно — для мене це як чорна магія. Хтось каже, що треба прописати ключові слова, інші — що важливіше технічна оптимізація. А ще хтось радить вкладати в лінкбілдинг. Але як зрозуміти, що саме потрібно моєму сайту? Чи реально самому щось зробити без знань програмування і купи спеціальних термінів, чи краще відразу звертатися до фахівців?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Розумію твою ситуацію, і вона насправді дуже типова. SEO — це не щось одне, а комплекс заходів. Потрібно почати з аудиту сайту: чи правильно працює технічна частина (завантаження сторінок, мобільна адаптація, відсутність дублів), чи є унікальний контент, які мета-теги прописані. Далі — аналіз ключових слів, що справді шукає твоя аудиторія. Наприклад, замість "декор для дому" люди можуть шукати "купити настінний годинник з дерева". І ще важливий момент — наскільки логічна структура сайту. Без цього SEO не працює повноцінно. Тож хоча якісь базові речі зробити самостійно можна, але без стратегії та досвіду ефект буде мінімальним.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Тепер зрозуміло, що потрібно дивитися не тільки на тексти. А скажи, будь ласка, скільки часу зазвичай займає SEO-оптимізація, щоб побачити хоча б перші результати? І як перевірити, що агенція дійсно щось робить, а не просто присилає красиві графіки?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Багато хто очікує результатів за тиждень-два, але насправді seo оптимізація сайту https://www.seowritely.org/seo-prosuvannya/ — це довгострокова інвестиція. Перші позитивні зміни можуть бути вже через 1–2 місяці, але стійкий ріст — зазвичай після 3–6 місяців роботи. Важливо, щоб агенція звітувала не лише цифрами, а й пояснювала, що конкретно зроблено: які сторінки оптимізовано, які ключі використано, які зміни внесено в структуру. Якщо хочеш працювати з тими, хто чесно і прозоро підходить до справи, можу щиро порадити SeoWritely. Вони реально не просто "написали статтю і забули", а працюють над сайтом як над системою. У них є кейси, нормальні звіти, і видно, що команда зацікавлена в результаті клієнта. Плюс — вони адаптуються під твій бюджет і потреби.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |