Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Обсуждение товаров и услуг

Обсуждение товаров и услуг Обсуждение товаров и услуг, торговых марок, продукции, качества сервиса, в т.ч. коммунального, прав потребителя и т.п.

Ответ

Опции темы
Старый 27.03.2025, 02:53   #1
Jasmin
Местный

По умолчанию Накрутка підписників Телеграм

Мені потрібно швидко збільшити кількість підписників на моєму новому Телеграм-каналі. Чи є якісь сервіси, які реально допомагають накрутити підписників, або це все не працює? Хотіла б почути відгуки від тих, хто пробував такі послуги.
Старый 27.03.2025, 03:05   #2
Arina
Пользователь

Цитата:
Сообщение от Jasmin Посмотреть сообщение
Мені потрібно швидко збільшити кількість підписників на моєму новому Телеграм-каналі. Чи є якісь сервіси, які реально допомагають накрутити підписників, або це все не працює? Хотіла б почути відгуки від тих, хто пробував такі послуги.
Я вирішила звернутися до Foxy-IT https://www.foxy-it.com.ua/uk/nakrut...iv-u-telegram/ і не пошкодувала. Замовила накрутку підписників, і вже через кілька днів кількість підписників на каналі значно збільшилась. Це справді працює, але важливо пам'ятати, що накрутка не гарантує вам активних підписників. Однак для старту це дуже допомогло — канал виглядає більш популярним, і з'явилась певна динаміка, що привернуло більше органічних підписників. Якщо у вас є гарний контент, накрутка дасть лише стартовий імпульс для зростання.
Arina вне форума   Ответить с цитированием
Старый 15.04.2025, 17:28   #3
Hamon
Местный

Накрутка підписників у Telegram: працює чи ні?
Так, сервіси існують. Але тут важливо розрізняти:

✅ Умовно “якісна” накрутка:
Живі або частково активні акаунти, іноді навіть зі справжніми фото.

Дає “картинку” для початку — щоб не було, що на каналі 5 підписників.

Часто використовують для старту нових каналів, щоб інші охочі легше приєднувалися (“ефект натовпу”).
Hamon вне форума   Ответить с цитированием
Старый 15.04.2025, 19:53   #4
Retorn
Местный

Мені також була потрібна накрутка підписників Телеграм, ось тут https://redboost.com.ua/telegram-subscribers/ замовив послугу. Це допоможе збільшити аудиторію та привернути більше уваги до мого каналу. Може бути корисним для старту та привернення уваги. З часом планую працювати над створенням якісного контенту для залучення справжніх підписників.
Retorn вне форума   Ответить с цитированием
Ответ