Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 18.03.2025, 11:38   #1
Калина
Местный

По умолчанию сайт з ГДЗ

Доброго дня! Можливо, хтось з вас користується сайтом з ГДЗ для 5 класу з математики? Мені важливо, щоб ресурс був не лише з відповідями, а й з поясненнями, щоб дитина могла зрозуміти, як правильно вирішувати задачі.
Калина вне форума   Ответить с цитированием
Старый 18.03.2025, 11:56   #2
mziiya
Местный

Доброго дня! Я теж стикалася з такою потребою, і можу сказати, що є кілька хороших сайтів, де не просто відповіді, а й детальні пояснення до розв’язків. Це дуже зручно, бо дитина не просто списує, а може розібратися, як саме вирішується завдання. Якщо знайду щось справді якісне, поділюся. А поки, можливо, хтось із батьків уже користувався подібними ресурсами і може порадити перевірений варіант? 😊
mziiya вне форума   Ответить с цитированием
Старый 18.03.2025, 13:14   #3
ardzo
Местный

Привіт! Я довго шукав сайт з ГДЗ для 5 класу з математики і зупинився на сайті ГДЗ математика 5 клас тут є не тільки готові відповіді, а й дуже чіткі пояснення, як вирішувати задачі. Це реально допомогло моїй дитині розібратися в задачах, яких раніше не могла зрозуміти. Я вважаю, що важливо знайти не просто сайт з відповідями, а саме з поясненнями, щоб дитина могла зрозуміти кожен крок розв'язку. Це саме те, що я шукав!
ardzo вне форума   Ответить с цитированием
Ответ