Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 19.02.2025, 22:10   #1
Арсен
Местный

По умолчанию Як вибрати металопрокат для паркану?

Хочу поставити металевий паркан на дачі. Порадьте, який металопрокат краще використовувати, щоб конструкція була міцною, не піддавалася корозії і слугувала довгі роки? І де його краще придбати за вигідною ціною?
Арсен вне форума   Ответить с цитированием
Старый 19.02.2025, 22:24   #2
надир
Пользователь

Якщо хочеш надійний і довговічний паркан, раджу взяти профільні труби та оцинковану металеву сітку. Вони не іржавіють і легко монтуються. Щодо місця покупки – зверни увагу на БЕКАС за посиланням. Там великий вибір металопрокату за найкращими цінами в Києві, бо вони напряму співпрацюють із виробниками. Також можна замовити матеріали з полімерним покриттям для ще більшого захисту від корозії. Я нещодавно купував у них метал для навісу – усе якісне, з потрібними сертифікатами. Доставка була швидкою, а менеджери допомогли підібрати оптимальні варіанти.
надир вне форума   Ответить с цитированием
Старый 16.03.2025, 16:38   #3
Vera166
Местный

може краще майстрів найняти, вони в тому швидше зорієнтуються.
Vera166 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 16.03.2025, 16:53   #4
Morkva
Местный

Ми завершили будівництво будинку, і можу з впевненістю сказати – питання вибору якісного металу дуже важливе. Ми замовляли в risteil.com і залишилися задоволені. Великий вибір металопрокату, залізобетонних виробів, швидка доставка та доступні ціни. До того ж вони працюють по всій Україні, що дуже зручно. Якщо буду ще будувати – без вагань звернуся саме до них!
Morkva вне форума   Ответить с цитированием
Ответ