![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Здравствуйте! Підкажіть, на яких сайтах можна знайти оголошення про продаж авто в Хмельницькому? Я шукаю авто, але не знаю, де перевіряти інформацію, бо не хочеться потрапити на шахраїв. Може хтось підкаже, де краще шукати варіанти по моєму місту?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
В Хмельницькому я кілька разів шукав авто через онлайн оголошення. Є кілька великих сайтів, де можна знайти перевірені варіанти. Тобі слід обов’язково перевіряти, чи є у продавця документи на машину і яка її історія. Також рекомендую звертати увагу на дату публікації, щоб знати, чи ще актуальна пропозиція.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Я недавно шукав автомобіль для родини, і порадив би вам кілька сайтів, які мають оголошення для Хмельницького. На деяких ресурсах навіть є можливість замовити перевірку авто перед покупкою. Це дуже корисно, якщо хочеш бути впевнений в стані машини перед укладенням угоди.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Местный
|
![]() Цитата:
авто, його попередніх власників, чи була машина в ДТП і багато іншого. Точно можу сказати — це допомогло уникнути купівлі неперевіреного автомобіля. У мене був випадок, коли на сайті був один продавець, але завдяки перевірці через vins.wiki, я дізнався, що машину вже кілька разів перекручували, а так здавалось все ок. Якщо хочеш спокійно купити авто, без зайвих переживань — перевіряй через них. |
|
![]() |
![]() |
![]() |