![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Хтось з вас вже купував модульний диван? Я в пошуках і не можу вирішити, чи варто звертати увагу на такі моделі. Хочеться, щоб був не тільки зручний, але й красивий, а ще щоб довго служив. Чи є у когось досвід з подібними диванами? Як вони в експлуатації? Чи зручно їх складати та розкладати, якщо потрібно, чи все-таки складно? І на що варто звернути увагу при виборі? Які плюси та мінуси таких диванів?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Я коли обирав модульний диван, то спочатку трохи сумнівався, бо думав, що вони будуть не такі зручні, як звичайні. Але після кількох місяців використання можу сказати, що не помилився. Дуже зручно, коли потрібно змінювати конфігурацію або розширювати місце для сидіння, якщо приходять гості. Чистити його теж легко, кожен модуль можна окремо очистити. Але є одне «але» — якщо в тебе маленька квартира, то може бути проблематично розмістити великий модульний диван, бо він займає багато місця.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Я вибирав модульний диван кілька місяців, бо був дуже вимогливий до якості. Тепер, коли вже є вдома, можу сказати, що не шкодую. Кожен модуль можна адаптувати під себе, змінюючи розташування. Наприклад, якщо потрібно більше місця для відпочинку, можна просто додати ще один модуль. Матеріал оббивки приємний на дотик, не збивається і легко чиститься, навіть після того, як діти пролили соки. Зауважу, що для великої родини це чудове рішення, бо кожен може знайти своє місце, але не завжди виходить компактно вписати у невеликий простір.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Я вже давно планував купити модульний диван https://interia.com.ua/divani/modulnye-divany/ і після довгих пошуків зупинився на одному варіанті, який ідеально підійшов до моєї квартири. Спершу, чесно кажучи, не дуже вірив у зручність таких диванів, але після кількох тижнів використання можу сказати, що це справжній прорив для мого простору. Модулі можна змінювати місцями, таким чином кожного разу отримую новий вигляд кімнати.
Дуже важливо для мене було, щоб диван був зручним і для сну, тому я вибрав модель з ортопедичним матрацом. Вона дуже комфортна, не просідає і підтримує хребет. За два роки використання оббивка не втратила вигляд, матеріал високої якості. Єдиний нюанс — складно знайти моделі з таким хорошим співвідношенням ціни та якості, які б одночасно були естетичними та практичними. Але це того варте! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |