![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Добрый день! Подскажите ветаптеку онлайн с большим ассортиментом лекарств. В нашем городе не могу найти необходимых препаратов для лечения собаки. Спасибо!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Нещодавно у мене був фантастичний досвід покупок ліків, необхідних моєму вихованцю в перевіреній вет аптеці www.worldanimal.com.ua Для власника домашньої тварини дуже важливо знайти надійну ветеринарну інтернет-аптеку, і WorldAnimal перевершив мої очікування. Їхній веб-сайт зручний для користувача, що дозволяє легко знайти товари, необхідні для мого пухнастого друга. Що мене особливо вразило, так це широкий асортимент ліків та засобів для догляду за домашніми тваринами. Що мене найбільше вразило, то це їхнє обслуговування клієнтів. У мене було кілька питань про дозування та доставку, і їхня команда підтримки була неймовірно корисною та добре обізнаною. Я настійно рекомендую WorldAnimal.com власникам домашніх тварин, які шукають зручну і заслуговує на довіру ветеринарну онлайн-аптеку. Завдяки широкому вибору продукції, відмінному обслуговуванню клієнтів та надійній доставці вони заслужили на мою довіру.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Нещодавно замовляла ветеринарні препарати на сайті https://ukrzoovet.com.ua/ Все пройшло досить гладко, вибір великий, ціни нормальні, що теж порадувало. Купувала засіб від бліх і кліщів для кота та вітаміни для собаки. Зручна навігація по сайту, замовлення зробила швидко, оплату прийняли без проблем, доставка була через кілька днів. Трохи переживала за якість, але препарати оригінальні, коту підійшли. Ще й консультацію дали щодо дозування, що приємно здивувало. Загалом, задоволена.
|
![]() |
![]() |
![]() |