![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Хто може порадити, де можна замовити якісний монітор для комп'ютера? Потрібен для роботи та розваг, з гарним відтворенням кольорів та високою частотою оновлення. Ще бажано, щоб була гарантія на кілька років і щоб доставка була надійна. Можливо, хтось недавно купував щось подібне? Розглядаю варіанти до 10 тисяч гривень, але головне, щоб співвідношення ціна-якість було оптимальне.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Мій досвід виявився не надто вдалим. Замовив модель, яка мала хороші відгуки, але в реальності кольори були гірші, ніж очікував. Крім того, монітор прийшов із невеликим дефектом на рамці, і це трохи засмутило. Зробив повернення, але процес тривав довго, і це було незручно.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Купував монітор через невеликий магазин техніки. Спочатку все виглядало добре, приваблива ціна, швидка доставка. Але потім почалися проблеми. Через місяць використання з'явилися биті пікселі. Коли звернувся до підтримки, виявилося, що гарантія не покриває такі пошкодження. Спробував зв'язатися з сервісним центром, але це теж не допомогло.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Замовляв монітор https://telemart.ua/ua/monitors/ для роботи у магазині Telemart і залишився дуже задоволеним. Модель, яку я обрав, відповідала всім моїм вимогам, відмінна передача кольору, висока частота оновлення і тонкі рамки, що було важливо для мого робочого простору. Оформлення замовлення пройшло швидко і без проблем.
Особливо порадувала швидкість доставки, отримав монітор вже через два дні після замовлення, причому упаковка була надійною, жодних пошкоджень не було. Також сподобалося те, що на сайті є докладні описи характеристик, що дуже допомогло у виборі. Ще один плюс, це наявність офіційної гарантії на три роки. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |