Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Обсуждение товаров и услуг

Обсуждение товаров и услуг Обсуждение товаров и услуг, торговых марок, продукции, качества сервиса, в т.ч. коммунального, прав потребителя и т.п.

Ответ

Опции темы
Старый 03.07.2024, 20:31   #1
Barabas
Местный

По умолчанию Нужна качественная сантехника

Обращаюсь за помощью к пользователям этого форума, потому что не знаю какие мойки сейчас лучше покупать, чтобы прослужили долго, что посоветуете?
Barabas вне форума   Ответить с цитированием
Старый 03.07.2024, 20:47   #2
Sarina
Местный

Наиболее оптимальный вариант для Вас - обратиться к менеджеру компании «O&L Sanitary», мойка кухонная накладная подойдет лучше всего. Купить накладную мойку можно задав необходимые параметры в фильтре, это существенно сэкономит время на поиск. Для дополнительных консультаций связывайтесь с менеджером.
Sarina вне форума   Ответить с цитированием
Старый 09.07.2024, 07:49   #3
Rerom90
Новичок

Привіт! Щоб обрати якісну мийку, яка прослужить довго, я б рекомендував звернути увагу на матеріал. Найкраще вибирати нержавіючу сталь – вона міцна і не боїться корозії. Якщо хочеш щось новіше, можна подивитися на композитні мийки з кварцовими добавками – вони довговічні і стійкі до подряпин. Важливо також перевірити товщину сталі або матеріалу, адже тонкі мийки можуть бути менш міцними. Рекомендував би також ознайомитися з відгуками і порадами користувачів на форумах чи в інтернет-магазинах. Успіхів у виборі!
Rerom90 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 11.09.2024, 21:37   #4
Tappy
Местный

Шукаю якісну сантехніку для ремонту у ванній кімнаті в Києві. Що порадите обрати: імпортні варіанти чи варто звернути увагу на українських виробників? Хочу, щоб все було надійне й довговічне.
Tappy вне форума   Ответить с цитированием
Старый 11.09.2024, 21:39   #5
Joss
Местный

Якщо шукаєш якісну сантехніку, то в Києві є багато варіантів як імпортної, так і української продукції. Раджу завітати на сайт https://artesan.ua і подивитися сантехніку від виробника по адекватним цінам. До, речі, ціни на такі товари будуть доступнішими, але за якістю вони можуть не поступатися аналогічним товарам від інших виробників. Варто також звертати увагу на гарантійний термін і можливість сервісного обслуговування. Обирай сантехніку, яка відповідає твоїм потребам і бюджету.
Joss вне форума   Ответить с цитированием
Старый 12.09.2024, 15:11   #6
UmitRewers8
Пользователь

Дякую, дуже корисно
UmitRewers8 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 13.10.2024, 12:31   #7
vogik
Местный

Доброго дня! В мене є в закладках класний сайт з сантехнікою і не тільки, ось ділюсь з вами www.dim-interior.com.ua/santehnika-shop/katalog-mebli-v-vannu-kimnatu/mebli-v-vannu-penaly Це дійсно великий та перевірений магазин, тут можна знайти все, що треа для облаштування ванної ао інших приміщень. Мені цей сайт дуже подобається і вам точно сподобається.
vogik вне форума   Ответить с цитированием
Ответ