![]() |
|
Обсуждение товаров и услуг Обсуждение товаров и услуг, торговых марок, продукции, качества сервиса, в т.ч. коммунального, прав потребителя и т.п. |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Обращаюсь за помощью к пользователям этого форума, потому что не знаю какие мойки сейчас лучше покупать, чтобы прослужили долго, что посоветуете?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Наиболее оптимальный вариант для Вас - обратиться к менеджеру компании «O&L Sanitary», мойка кухонная накладная подойдет лучше всего. Купить накладную мойку можно задав необходимые параметры в фильтре, это существенно сэкономит время на поиск. Для дополнительных консультаций связывайтесь с менеджером.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Новичок
|
![]()
Привіт! Щоб обрати якісну мийку, яка прослужить довго, я б рекомендував звернути увагу на матеріал. Найкраще вибирати нержавіючу сталь – вона міцна і не боїться корозії. Якщо хочеш щось новіше, можна подивитися на композитні мийки з кварцовими добавками – вони довговічні і стійкі до подряпин. Важливо також перевірити товщину сталі або матеріалу, адже тонкі мийки можуть бути менш міцними. Рекомендував би також ознайомитися з відгуками і порадами користувачів на форумах чи в інтернет-магазинах. Успіхів у виборі!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Шукаю якісну сантехніку для ремонту у ванній кімнаті в Києві. Що порадите обрати: імпортні варіанти чи варто звернути увагу на українських виробників? Хочу, щоб все було надійне й довговічне.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Местный
|
![]()
Якщо шукаєш якісну сантехніку, то в Києві є багато варіантів як імпортної, так і української продукції. Раджу завітати на сайт https://artesan.ua і подивитися сантехніку від виробника по адекватним цінам. До, речі, ціни на такі товари будуть доступнішими, але за якістю вони можуть не поступатися аналогічним товарам від інших виробників. Варто також звертати увагу на гарантійний термін і можливість сервісного обслуговування. Обирай сантехніку, яка відповідає твоїм потребам і бюджету.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Пользователь
|
![]()
Дякую, дуже корисно
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Местный
|
![]()
Доброго дня! В мене є в закладках класний сайт з сантехнікою і не тільки, ось ділюсь з вами www.dim-interior.com.ua/santehnika-shop/katalog-mebli-v-vannu-kimnatu/mebli-v-vannu-penaly Це дійсно великий та перевірений магазин, тут можна знайти все, що треа для облаштування ванної ао інших приміщень. Мені цей сайт дуже подобається і вам точно сподобається.
|
![]() |
![]() |
![]() |