Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 29.09.2024, 02:45   #1
Tisha
Местный

По умолчанию Які монітори підходять для професійної роботи з графікою

Підкажіть, який монітор краще вибрати для роботи з графікою? Я займаюся обробкою фото та відео, іноді доводиться працювати з 3D-моделями. Хочу щось із гарною передачею кольорів і точністю відображення. Але в той же час, щоб очі сильно не втомлювалися після довгих сесій за комп'ютером. Розмір екрану теж має значення — не менше 27 дюймів.
Tisha вне форума   Ответить с цитированием
Старый 29.09.2024, 02:45   #2
Builder
Местный

Я, звичайно, не експерт, але можу поділитися своїм досвідом. Для графіки важливо, щоб монітор мав хорошу матрицю, бажано IPS, адже вона дає якісні кольори та гарні кути огляду. Ще зверни увагу на роздільну здатність, Full HD або вище, особливо якщо екран великий. Але обов'язково перевіряй, щоб був адекватний рівень яскравості.
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Старый 29.09.2024, 02:45   #3
Tisha
Местный

А як щодо частоти оновлення? Чи має вона значення для роботи з графікою? Я просто чув, що для ігор вона важлива, але чи це стосується також графічного контенту? І чи впливає це якось на сприйняття кольорів та деталей під час обробки фото та відео?
Tisha вне форума   Ответить с цитированием
Старый 29.09.2024, 02:46   #4
German333
Местный

Цитата:
Сообщение от Tisha Посмотреть сообщение
А як щодо частоти оновлення? Чи має вона значення для роботи з графікою? Я просто чув, що для ігор вона важлива, але чи це стосується також графічного контенту? І чи впливає це якось на сприйняття кольорів та деталей під час обробки фото та відео?
О, друже, якщо ти серйозно займаєшся графікою, частота оновлення не є головним фактором, але завжди приємно мати щось вище за стандартні 60 Гц, особливо якщо хочеш плавності при редагуванні відео. Але ось що справді важливо — це колірний охоплення та калібрування.

Поглянь на монітори Xiaomi https://mi.ua/ua/monitory/ в інтернет-магазині Mi Store, там є моделі з точними кольорами, а це ключове для твоєї роботи. До того ж, у них велика діагональ та доставка по Україні. Можеш спокійно переглянути каталог, там реально хороший вибір для професійної роботи.

German333 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ