![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Підкажіть, який монітор краще вибрати для роботи з графікою? Я займаюся обробкою фото та відео, іноді доводиться працювати з 3D-моделями. Хочу щось із гарною передачею кольорів і точністю відображення. Але в той же час, щоб очі сильно не втомлювалися після довгих сесій за комп'ютером. Розмір екрану теж має значення — не менше 27 дюймів.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Я, звичайно, не експерт, але можу поділитися своїм досвідом. Для графіки важливо, щоб монітор мав хорошу матрицю, бажано IPS, адже вона дає якісні кольори та гарні кути огляду. Ще зверни увагу на роздільну здатність, Full HD або вище, особливо якщо екран великий. Але обов'язково перевіряй, щоб був адекватний рівень яскравості.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
А як щодо частоти оновлення? Чи має вона значення для роботи з графікою? Я просто чув, що для ігор вона важлива, але чи це стосується також графічного контенту? І чи впливає це якось на сприйняття кольорів та деталей під час обробки фото та відео?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Местный
|
![]() Цитата:
Поглянь на монітори Xiaomi https://mi.ua/ua/monitory/ в інтернет-магазині Mi Store, там є моделі з точними кольорами, а це ключове для твоєї роботи. До того ж, у них велика діагональ та доставка по Україні. Можеш спокійно переглянути каталог, там реально хороший вибір для професійної роботи. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |