![]() |
|
Обсуждение товаров и услуг Обсуждение товаров и услуг, торговых марок, продукции, качества сервиса, в т.ч. коммунального, прав потребителя и т.п. |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Наближається день народження мого брата, і я думаю зробити йому крутий подарунок. Хочу подарувати йому бездротові навушники, бо він завжди слухає музику під час бігу та в тренажерному залі. Потрібні навушники, що не випадають та мають класний бас. Які моделі ви порекомендуєте? Щось дійсно круте, але щоб не зламались одразу?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Супер, що вирішили зробити такий подарунок! Я б порадив зазирнути на сайт інтернет-магазину Навушники, де можна купити навушники безпровідні . Особливо підійдуть моделі як Anker Soundcore Space Q45 чи Huawei FreeLace Pro. Anker Soundcore Space Q45 відомі своєю зручністю та якістю звуку, ідеальні для тривалих тренувань. Вони також мають функцію активного шумозаглушення, що допоможе вашому брату концентруватись на тренуваннях. Що ж до Huawei FreeLace Pro, то ці навушники зручні для спорту завдяки водостійкому корпусу і магнітній фіксації, яка не дасть їм випасти під час руху. Обидві моделі мають гарну батарею, що забезпечить довгий час прослуховування.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |