Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 19.07.2024, 23:10   #1
ardzo
Местный

По умолчанию Куди краще інвестувати гроші?

Вітаю! Враховуючи теперішню ситуацію в Україні, хочу зрозуміти, куди краще інвестувати гроші. Може, хтось уже розбирався з цим питанням і може поділитися корисними джерелами інформації або власним досвідом? Буду вдячний за будь-які поради!
ardzo вне форума   Ответить с цитированием
Старый 19.07.2024, 23:10   #2
Teer
Местный

Я теж задумався про інвестиції в цей складний час. Спілкувався з колегами і знайомими, багато хто радить звернути увагу на агросектор та IT. А ще чув, що зараз активно розвиваються технологічні стартапи, можливо, варто подумати про вкладення в цю сферу.
Teer вне форума   Ответить с цитированием
Старый 19.07.2024, 23:10   #3
Калина
Местный

Зараз дуже актуальне питання. Особисто я дивлюсь у бік нерухомості та енергетичного сектору. Чув багато позитивного про інвестиції у відновлювану енергетику, особливо вітрові та сонячні електростанції. Важливо ретельно вивчити ринок і консультуватися з експертами.
Калина вне форума   Ответить с цитированием
Старый 19.07.2024, 23:11   #4
Парфонтий
Местный

Цитата:
Сообщение от Калина Посмотреть сообщение
Зараз дуже актуальне питання. Особисто я дивлюсь у бік нерухомості та енергетичного сектору. Чув багато позитивного про інвестиції у відновлювану енергетику, особливо вітрові та сонячні електростанції. Важливо ретельно вивчити ринок і консультуватися з експертами.
Друзі, недавно прочитав статтю про інвестиції від Олександра Кацуби і просто захопився! Він називає чотири головні напрямки для інвестицій: сільськогосподарська земля, ОВДП, золото і розширення бізнесу.
Ну, чесно, після цього я серйозно задумався про ОВДП – 16,8% річних, це ж майже як подарунок! І земля – тут взагалі без коментарів, бо це завжди цінно. Золото – консервативний, але стабільний варіант.
А про розширення бізнесу – це реально на часі, треба ловити момент. Стаття дійсно варта уваги, всім раджу прочитати і подумати про свої інвестиції. Дуже круто, що є такі аналітики як олександр кацуба які допомагають зорієнтуватися в складних економічних умовах.
Парфонтий вне форума   Ответить с цитированием
Ответ