![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Вітаю! Враховуючи теперішню ситуацію в Україні, хочу зрозуміти, куди краще інвестувати гроші. Може, хтось уже розбирався з цим питанням і може поділитися корисними джерелами інформації або власним досвідом? Буду вдячний за будь-які поради!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Я теж задумався про інвестиції в цей складний час. Спілкувався з колегами і знайомими, багато хто радить звернути увагу на агросектор та IT. А ще чув, що зараз активно розвиваються технологічні стартапи, можливо, варто подумати про вкладення в цю сферу.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Зараз дуже актуальне питання. Особисто я дивлюсь у бік нерухомості та енергетичного сектору. Чув багато позитивного про інвестиції у відновлювану енергетику, особливо вітрові та сонячні електростанції. Важливо ретельно вивчити ринок і консультуватися з експертами.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Местный
|
![]() Цитата:
Ну, чесно, після цього я серйозно задумався про ОВДП – 16,8% річних, це ж майже як подарунок! І земля – тут взагалі без коментарів, бо це завжди цінно. Золото – консервативний, але стабільний варіант. А про розширення бізнесу – це реально на часі, треба ловити момент. Стаття дійсно варта уваги, всім раджу прочитати і подумати про свої інвестиції. Дуже круто, що є такі аналітики як олександр кацуба які допомагають зорієнтуватися в складних економічних умовах. |
|
![]() |
![]() |
![]() |