Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Обсуждение товаров и услуг

Обсуждение товаров и услуг Обсуждение товаров и услуг, торговых марок, продукции, качества сервиса, в т.ч. коммунального, прав потребителя и т.п.

Ответ

Опции темы
Старый 05.06.2024, 07:30   #1
Darius4678
Местный

По умолчанию Підключіть свою компанію до зеленого майбутнього

Хочете зробити ваш бізнес більш екологічно чистим та економічно ефективним? Розгляньте можливість встановлення сонячної електростанції на 50 кВт! Це рішення ідеально підходить для будь-яких підприємств: від офісів до мереж магазинів. Встановивши таку станцію, ви не тільки заощадите на електроенергії, а й зробите внесок у майбутнє нашої планети. Станьте частиною екологічного руху і почніть використовувати сонячну енергію вже сьогодні - https://solar-energy.com.ua/gotovye-...a-biznesu.html
Darius4678 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 05.06.2024, 20:26   #2
Sherlok
Пользователь

Я встановив нагрівник на пряму від 2х панелей по 450 вт, Панелі у мене вже працювали через контролер.
Було 2 зайві, підключив послідовно і тепер у мене бойлер підігрівається від сонячних панелей. Досить зручно і відповідно величезна економія з електроенергії. Знайшов в інтернеті ТЕН від сонячних панелей напряму, ще перед конфліктом. Багато в чому часто рятувало. Адже в Україні все буває.
Sherlok вне форума   Ответить с цитированием
Ответ