![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Единственная страховая компания в которую я обращался это Арсенал Страхование https://arsenal-ic.ua/ru/product/majno/ekspresmajno Она была первой страховой в которую обратился для страхования имущества, автомобиля и т.д. и такой же первой и осталась. Не вижу смысла обращаться в другие страховые т.к. эта для меня уже проверенная и уже неоднократно выручала.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
А я вот хочу попробовать приобрести страховку для автомобиля в интернете. Еще ни разу так не делал, поэтому взвешиваю плюсы и минусы данной затеи (вот тут все они описаны более подробно). Пока что плюсов для меня значительно больше, так что скорее всего я к концу года оформлю страховку через интернет (старая у меня заканчивается первого января).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Касательно темы страхования советую заглянуть на вот этот сайт. Тут я оформляла дмс для всей семьи https://vuso.ua/ru/uslugi/drugie-usl...-zashhita.html. Здесь можно заказать очень разные услуги страхования, все детали есть на сайте.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Ми шукаємо надійного страхового брокера для нашої компанії. Які критерії важливо враховувати при виборі брокера для корпоративного страхування? Чи існують якісь перевірені методи або рекомендації для оцінки їхньої професійної компетенції та надійності на ринку страхових послуг?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Местный
|
![]()
Я керівник відділу кадрів великої компанії. Наша компанія вже кілька років співпрацює зі спеціалістом. Думаю, вас теж зацікавить страховий брокер ось тут можете дізнатися більше. Вони спеціалізуються на корпоративному медичному страхуванні, що для нас є надзвичайно важливим. Враховуючи кількість наших співробітників, ми повинні забезпечити їх найкращим медичним обслуговуванням. Страховий адвокат пропонує нам різні пакети страхування, які покривають найрізноманітніші медичні послуги. За цей час ми жодного разу не пожалкували про вибір цього брокера, адже вони завжди оперативно реагують на наші запити та забезпечують високий рівень обслуговування. Тому не дивно, що їхніми послугами користуються 270 юридичних осіб, серед яких ми також впевнено знаходимося.
|
![]() |
![]() |
![]() |