![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Не знаете где заказать выгодный и надёжный обмен криптовалют? Тогда обязательно посетите сайт этой компании https://casherbox.com/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Новичок
|
![]()
Сейчас нужно вкладывать в криптовалюту.
Рубль скоро станет не самой ликвидной валютой, а криптовалюты принимают за рубежом. Актуальный курс биткоина можно посмотреть здесь safetradebinaryoptions.com/ru/usd-to-btc[/url] Последний раз редактировалось Currency; 18.04.2022 в 11:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Новичок
|
![]()
Всем привет, хочу порекомендовать сайт https://rewizor.ru/other/reviews/kri...robnye-obzory/ тут вы найдёте очень много полезной и информационной информации о криптовалюте. У нас вы найдёте всё что вам надо начиная от А до Я как зарабатывать большие деньги уже на старте. У нас объяснят и покажут, как пользовать системой майнинга, биржой, трейдингом и вложений в курсы валют. Если вам будет что-то не понятно обращайтесь ко мне или к нашим специалистам которые всегда готовы помочь любому человеку в любое время и день. Заходите и развивайте свои умения в криптовалюте!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Новичок
|
![]()
Всім привіт, обмінник криптовалют онлайн ObmenAT24 дає можливість купити цифрову валюту в обмін на фіат (гроші з банківської картки або з гаманця електронного сервісу), а також продати криптовалюту за українські гривні (на картку) або долари США (на електронний гаманець). Окрім цього, в деяких містах України онлайн обмін криптовалют працює з готівкою: можна за попередньою домовленістю завітати до представництва компанії та здійснити обмін.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Пользователь
|
![]()
А що таке арбітраж криптовалют, хто знає?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Местный
|
![]()
Наскільки я знаю, арбітраж криптовалюти - це тип торгівлі, при якому трейдер заробляє, використовуючи різницю в курсах електронних грошей на різних торговельних майданчиках або ринках. Різниця між арбітражною торгівлею і звичайною торгівлею на біржі полягає в тому, що під час класичної торгівлі трейдер може деякий час перебувати в угоді після того, як відкрив ордер. Арбітражна угода відбувається миттєво і використовує неефективність ціноутворення в моменті. Докладніше раджу на корисному фінансовому порталі ознайомитись.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Пользователь
|
![]()
спасибо было очень познавательно
|
![]() |
![]() |