Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 25.09.2023, 22:31   #1
агата
Местный

По умолчанию Швейна машинка

Тут така справа, я шукаю швейну машинку і вже зовсім заплутався в усіх їхніх характеристиках та функціях. Можливо, ти в курсі, яку краще всього обрати? Тут стільки моделей, а ще й плотери якісь продають. Я взагалі не розумію, як вони можуть бути корисні для швейцарських потреб. Ну, поділись досвідом, якщо є вільна хвилиночка, будь ласка!
агата вне форума   Ответить с цитированием
Старый 26.09.2023, 21:12   #2
Nika_Kehl
Новичок

мне тоже будет интересно)
Nika_Kehl вне форума   Ответить с цитированием
Старый 27.09.2023, 21:17   #3
терлям
Местный

В першу чергу, вам варто визначити свої потреби та очікування від цього пристрою. Якщо ви бажаєте робити складні вишивки чи інші декоративні роботи, то плотер https://softorg.ua/product-category/...annya/plotery/ може бути корисним додатком для створення дизайнів та різних візерунків. Щодо вибору самої машинки, рекомендую ознайомитися з асортиментом на сайті softorg.ua. Там ви знайдете великий вибір якісних моделей для різних видів робіт. Важливо враховувати такі параметри як швидкість шиття, кількість програмних стежок, можливість вишивки, наявність комп'ютерного з'єднання та інші технічні особливості.
терлям вне форума   Ответить с цитированием
Ответ